HAJDU Cégcsoport


 

A több mint 65 éves múlttal rendelkező, 14,9 milliárd forint árbevételű HAJDU Cégcsoport a mai napig a keleti régió egyik legmeghatározóbb gazdasági egysége és mintegy 800 főnek biztosít stabil munkahelyet.         

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.-ben több mint 50 éve gyártanak forróvíztárolókat és 20 éve foglalkoznak  megújuló energiához kapcsolódó készülékek, indirekt és hőszivattyús forróvíztárolók, napkollektorok, puffertárolók, kondenzációs gáz- és vegyestüzelésű kazánok gyártásával illetve forgalmazásával.

A HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. jellemzően autóipari alkatrészek, elsősorban fémmegmunkálással és lemezalakítással előállított részegységek gyártásával, valamint gyártóeszközök tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. egyik legfontosabb törekvése a környezetvédelmi célok támogatása, az energiafelhasználás racionalizálása. A Hajdu Ipari Park infrastruktúráját működteti, ide tartozik a villamos energia és a telephelyi gáz továbbadása, valamint ipari célú távhő, sűrített levegő, víz, hűtővíz és az ipari szennyvíztisztítás biztosítása.