Jövőképünk


 

Célunk, hogy partnereink, tulajdonosaink és a további érdekelt felek – úgy, mint társadalom, hatóságok, közvetlen környezetünk, munkatársaink, fejlesztéseinket finanszírozó és támogatását felvállaló külső szervezetek – elvárásainak megfeleljünk.

Munkatársaink jelentik a HAJDU Infrastruktúra Zrt. legfőbb értékét, törekvésünk, hogy a társaság sikere az ő sikerük is legyen. Az új technológiák megfelelő működtetése érdekében kollégáink folyamatos továbbképzésről gondoskodunk. Fontosnak tartjuk, hogy fiatal, jó képességű kollégákat vegyünk fel és betanításukra mentor programot indítsunk.

Érdekeltek vagyunk partnereink eredményességében, piaci sikerében. Célunk a feléjük nyújtott szolgáltatások zavartalan és kedvező áron való biztosítása. Fontos célkitűzésünk, hogy környezetünkkel szemben minden tekintetben felelősségteljesen viselkedjünk és továbbra is fenntartsuk az innovatív, folyamatos fejlesztésekre épülő vállalati légkört.

A jó kapcsolatot, a nyugodt és megfontolt kommunikációt cégen belül, illetve valamennyi partnerünk felé kiemelkedő fontosságúnak tartjuk, és intézkedéseket hozunk ennek folyamatos javítására. A cégcsoporton belüli kedvezőbb költségeloszlás érdekében fontos feladatunknak tekintjük további betelepülők bevonzását és az Ipari Park bővítését.