Az új típusú koronavírus (COVID-19) terjedése az elmúlt időszakban rendkívüli helyzet elé állította a világot, országunkat, és benne a HAJDU Cégcsoport vállalatait is. A Kormányok számos intézkedést vezetnek be annak érdekében, hogy megakadályozzák a vírus további gyors terjedését.

A HAJDU Cégcsoport legfontosabb célja, hogy megóvja munkavállalói, környezete és üzleti partnerei egészségét. Ennek érdekében számos óvintézkedést hoztunk, illetve továbbra is támogatjuk és tiszteletben tartjuk az országok központi döntéseit.

Szigorú higiéniás intézkedéseket vezettünk be, korlátoztuk a partnerlátogatásokat és utazásokat, szigorítottuk a tehergépjármű forgalom során a belépést, letiltottuk a belső rendezvényeket és korlátoztuk a megbeszéléseket. Megteremtettük annak lehetőségét, hogy azok a munkavállalóink, akiknek munkaköre ezt lehetővé teszi, otthonról dolgozzanak.

A kormányzati döntések, intézkedések jelenleg lehetővé teszik vállalatunk működését, ennek megfelelően zavartalanul biztosítjuk az Ipari Parkban működő társaságok ellátását.

Továbbra is fokozott figyelemmel kísérjük a kialakult helyzetet, az esetleges változásokról tájékoztatást adunk partnereinknek. Fontos, hogy ebben a nehéz időszakban is szoros együttműködéssel támogassuk egymást, szem előtt tartva partnereink és a HAJDU munkavállalóinak egészségét.